1 de 10
GASTRONOMIA

Els restaurants que recomana la Guia Michelin a Tarragona aquest 2023

Els noms dels establiments es van revelar aquest dijous a la nit en un acte celebrat a Barcelona

Els restaurants van rebre un reconeixement per la seva presència a la Guia Michelin. | Guia Michelin
per TarragonaDigital, Barcelona | 28 d'abril de 2023 a les 17:15 |
Onze restaurants de la província de Tarragona apareixen recomanats en la Guia Michelin 2023, segons s'ha anunciat aquest dijous a la nit, en un acte celebrat a Barcelona. En el transcurs de l'esdeveniment s'ha reconegut els establiments recomanats per la prestigiosa guia, que també inclouen els set restaurants que tenen una Estrella Michelin.

Tarragona (Barquet i El Terrat) i Cambrils (Bresca i Miramar) apareixen al llistat amb dos establiment, mentre que Reus (Ferran Cerro), Salou (La Morera de Pablo & Esther), Solivella (Cal Travé), Riudoms (El Celler de L'Arbocet), Altafulla (Bruixes de Burriac), la Canonja (La Boella) i l'Ametlla de Mar (La Llotja) en tenen un.


A tot Catalunya, els establiments recomanats per la prestigiosa Guia Michelin són 140: 77 a la demarcació de Barcelona, 38 a la de Girona, 14 a la de Lleida i 11 a la de Tarragona.
 

Els restaurants amb Estrella Michelin de Tarragona

Als onze restaurants recomanats a la Guia Michelin 2023, cal afegir els set que tenen el reconeixement Estrella Michelin. Es tracta de l'Antic Molí i Les Moles, a Ulldecona; Can Bosch i Rincón de Diego, a Cambrils; Villa Retiro, a Xerta; Quatre Molins, a Cornudella de Montsant; i Deliranto, a Salou.
Participació