Quim Nin buscarà la setena victòria seguida a Albinyana amb la candidatura de Confiança

Marc Casellas i Neus Isidro l'acompanyen en els primers llocs de la llista

Els membres de la llista de Confiança a Albinyana.
Els membres de la llista de Confiança a Albinyana. | Cedida
Redacció / M.G.
02 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:34h
L'actual alcalde d'Albinyana, Quim Nin, optarà a la reelecció a les municipals del 28 de maig. La candidatura de Nin, que és batlle en aquest municipi des del 1999, porta aquest cop el nom de Confiança, i està sota el paraigua de la coalició Ara Pacte Local

La llista està força renovada respecte al 2019 i incorpora a l'historiador i activista cultural Marc Casellas Sequera al número dos i a la química Neus Isidro al número tres. El número quatre de la candidatura és Cristian Maya Gil, que actualment és regidor.

El candidat ha remarcat aquesta aposta per la joventut en combinació amb l'experiència d'altres regidors que continuen, com Marifé Merchán, Rosa Ribas o Paco Cohard. Des de Confiança asseguren que han preparat "una llista de poble, transversal, equilibrada amb gent de tots els nuclis i amb l'objectiu de renovar la majoria absoluta per tirar endavant projectes importants per continuar millorant Albinyana".

"La crisi climàtica i l'abastament d'aigua, la neteja, la seguretat, la recuperació de l'atenció sanitària pre-Covid i la dinamització social del poble" són alguns dels principals eixos que marquen al seu programa electoral, el qual presentaran les setmanes vinents. Quim Nin encadena sis triomfs consecutius a les municipals d'Albinyana, des que va aconseguir l'alcaldia per primer cop el 1999.