La pròxima setmana s'obren les inscripcions del Casal d'Estiu del Morell

L'edició d'enguany se celebrarà del 26 de juny a l'1 de setembre

Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu del Morell de l'any passat.
Imatge d'arxiu del Casal d'Estiu del Morell de l'any passat. | Cedida
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 15:21h
Amb l'arribada del bon temps i la proximitat de l'estiu, l'Ajuntament del Morell ha fet públiques les primeres informacions sobre el Casal d'Estiu 2023, que enguany se celebrarà entre el 26 de juny i l'1 de setembre. En aquest sentit, l'any passat l'esdeveniment va ser "tot un èxit" i aquest 2023 la Regidoria de Benestar Social organitzat una nova edició.

En total, seran deu setmanes en què els protagonistes seran els infants des de P3 fins a 6è de primària, que gaudiran de tota mena d'activitats, com ara tallers, dinàmiques, sortides, jocs tradicionals, així com hores de piscina i curs de natació.

Les inscripcions comencen el pròxim dilluns 15 de maig i restaran obertes fins a esgotar les places disponibles.
 

Els preus de les inscripcions es mantenen

Al llarg de l'estiu, infants i monitores es trobaran de dilluns a divendres, de nou del matí a dues de la tarda, per conviure, créixer, jugar i passar-ho bé. A més, també hi haurà servei d'acollida matinal, de vuit a nou, per a aquelles famílies que ho necessitin, així com servei de menjador, de dues a tres de la tarda.

Els preus es mantenen respecte a edicions anteriors. Cada quinzena de casal té un cost de 72,24 euros, mentre que el servei d'acollida té un preu de 5,16 euros a la setmana. Pel que fa al menjador, el cost és de 63,98 euros la quinzena, mentre que el servei de dia esporàdic s'han de pagar 7,22 euros.

Per a més informació, es pot trucar de dilluns a divendres, de 9 a 12 hores, als telèfons  977 84 26 39 i 660 33 60 33, o bé escriure un correu electrònic a [email protected]. Així mateix també es poden consultar els canals de comunicació oficials de l'Ajuntament.