Aturem Hard Rock convoca una manifestació contra el projecte el 18 de juny

L'acte de protesta es farà a Tarragona i comptarà amb la participació de diverses entitats del territori

Membres de la Plataforma Aturem Hard Rock durant la presentació de la mobilització del 18 de juny.
Membres de la Plataforma Aturem Hard Rock durant la presentació de la mobilització del 18 de juny. | Mar Rovira/ACN
10 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:39h
La Plataforma Aturem Hard Rock ha convocat una manifestació per al pròxim 18 de juny a Tarragona per tornar a mostrar el seu rebuig al projecte. La protesta es farà tres dies abans de la Comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona on previsiblement s'aprovarà el Pla Director Urbanístic (PDU) que ha de permetre desencallar el complex d'oci.

La manifestació, que comptarà amb diverses entitats del territori, arrencarà a les dotze del migdia des del passeig de les Palmeres i anirà fins a la Casa Gasset, seu dels Serveis Territorials del Departament de Territori, al Barri del Port, on el 21 de juny es farà la reunió de la Comissió d'Urbanisme.

Cal recordar que l'acord de pressupostos signat entre ERC i PSC estableix que l'aprovació del PDU s'ha de fer en el primer semestre d'enguany.
 

El col·lectiu assegura que encara falten cinc o sis informes sectorials

El portaveu del col·lectiu, Eloi Redón, ha dit que el Departament d'Acció Climàtica encara no ha emès l'informe favorable per corregir "les deficiències" del pla i ha apuntat que encara falten cinc o sis informes sectorials.

Alhora, Redón ha destacat que fa uns mesos van fer públic que el promotor del projecte figura als 'papers paradise'. "James F. Allen, la persona amb qui ha estat negociant el Govern, és un defraudador fiscal, a més, estem trobant moltíssima informació tant de la llicència del casino com del mateix PDU que compromet la Generalitat", ha assenyalat.

Per tot plegat, des de la plataforma asseguren que aconseguiran aturar el projecte a través de la mobilització "popular" i la feina que fan des de l'entitat i els moviments socials.