El Reus Deportiu cau contra el Noia i es complica les semifinals

Els roig-i-negres perden el factor pista després de caure davant el Noia i veure's obligat a guanyar a Sant Sadurní per continuar vius en la lluita pel títol

Els reusencs hauran de guanyar a la pista del Noia per no acabar la temporada 2022-2023
Els reusencs hauran de guanyar a la pista del Noia per no acabar la temporada 2022-2023 | Reus Deportiu
13 de maig del 2023
Actualitzat el 14 de maig a les 0:20h
El Reus Deportiu Virginiasha perdut (4-5) contra el Noia al Palau d'Esports i es complica de mala manera les opcions d'accedir a les semifinals del playoff pel títol de l'OK Lliga. Els ganxets, que la campanya passada van aconseguir la gesta d'eliminar el Barça, han perdut en el primer partit dels quarts davant els de Sant Sadurní i estan obligats a guanyar dissabte vinent com a visitants per continuar vius. Un doblet de Gabarró en els darrers deu minuts d'encontre donen un triomf vital al Noia.
 

Bones intencions amb desfeta final

Si algun seguidor del Reus Deportiu Virginias hagués abandonat el Palau d'Esports en el minut 16, hauria marxat convençut de veure un triomf reusenc passades les hores. Malauradament, la realitat ha estat una altra i el bon equip de Jordi Garcia vist en el primer quart d'hora de joc s'ha desfet davant l'efectivitat visitant en la resta de l'encontre. Aragonès avançava el Reus en el minut 2 després d'aprofitar un refús del porter visitant Roca a un llançament de penal.

Els ganxets colpejaven primer, però el Noia no es quedaria de braços plegats i aconseguiria reaccionar amb l'empat quan més s'olorava el 2-0 que ha salvat en diferents ocasions Roca. Una jugada individual de Bargalló acabava amb el jugador internant-se a l'àrea per anotar l'empat en el minut 9. L'alegria visitant durava poc perquè Rojasaprofitava un refús després d'una acció individual de Compagno per fer el segon un minut després.



Aragonès donava més aire als homes dirigits per Jordi Garcia emb el 3-1 de penal en el minut 16, tot i que el rival aprofitaria una acció personal de Gil per fer un incòmode 3-2 abans del descans. Caldria esperar als segons 25 minuts per veure més moviment al marcador. Tot i que ambdós conjunts no estaven encertats en les jugades a pilota aturada, Aragonès aprofitava un contraatac per fer el quart en el minut 31. Rojas, en un u contra u, perdonava el cinquè i donava ales a un Noia que ha remuntat.

Esteller superava Zapateren un refús en el minut 33, Gabarróculminava un contraatac en el minut 42 per fer l'empat i el mateix jugador transformava una falta directa un minut després per capgirar l'electrònic, situar el Noia per davant a l'electrònic i emmudir un Palau d'Esports que ha vist com el seu equip ha buscat l'empat per forçar la pròrroga sense èxit.

Els ganxets encaixen una inesperada derrota que obligarà l'equip a guanyar dissabte vinent a la pista del Noia (13.00 hores) si no volen posar punt final a la temporada.

FITXA TÈCNICA
Reus Deportiu Virginias

Zapater, Aragonès, Compagno, Gelmà i Julià. A la banqueta: Viña, Rojas, Jansà, Salvat i Giménez
CE Noia
Roca, Esteller, Costa, Salvadó i Bargalló. A la banqueta: Marimón, Ballart, Gabarró, Mitjans i Gil
Gols
1-0 / Aragonès (2')
1-1 / Bargalló (9')
2-1 / Rojas (10')
3-1 / Aragonès (16')
3-2 / Gil (22')
4-2 / Aragonès (31')
4-3 / Esteller (33')
4-4 / Gabarró (42')
4-5 / Gabarró (43')
Targetes blaves
Per al local Gelmà i per al visitant Gil
Àrbitres
Sergi Mayor i Iván González
Incidències
Primer partit dels quarts de final del playoff pel títol disputat al Palau d'Esports de Reus