El Reus FC Reddis puja a Tercera RFEF i suma el tercer ascens seguit

Els reusencs s'imposen al Cambrils Unió i s'asseguren la primera posició de la classificació quan falten dues jornades per al final

Aquest és el tercer ascens consecutiu entre l'anterior etapa del Reddis i l'actual del Reus FC Reddis
Aquest és el tercer ascens consecutiu entre l'anterior etapa del Reddis i l'actual del Reus FC Reddis | FCF
14 de maig del 2023
Actualitzat el 15 de maig a les 10:22h
ElReus FC Reddisja és matemàticament nou equip de Tercera RFEF després d'imposar-se per 5 a 1 al Cambrils Unió en l'avant penúltima jornada de Primera Catalana. L'entitat que agafa el relleu del desaparegut CF Reus ha aconseguit el tercer ascens consecutiu i la temporada 2023-2024 competiran a categoria nacional. El projecte reusenc, que es va consolidar l'estiu passat amb el naixement del Reus FC Reddis, continua creixent a passes agegantades i jugarà la campanya vinent a la cinquena categoria del futbol espanyol.
 

Golejada per desfermar la festa

L'ascens arriba després de la golejada (5-1) al Cambrils Unió i d'una campanya on els ganxets han dominat el grup II de Primera Catalana amb l'única competència directa de la UE Valls. L'equip que entrena Marc Carrasco ha sentenciat avui una gran lliga amb una còmoda victòria contra el Cambrils Unió, triomf que s'ha gestat gràcies als gols de Dani Argilaga (minut 12), Nico Díaz (minut 51), Sergi Moreno (minut 61), Jordi Estivill (minut 67) i Jaime Serrano (minut 89).