1 de 10

El PSC del Vendrell presenta «un projecte de municipi» per desenvolupar fins al 2030

El programa dels socialistes es divideix en tres blocs, transformació urbana, inclusió social i cohesió territorial

Membres del PSC del Vendrell amb el programa electoral. | TGNDigital
per Marc Guitart, El Vendrell | 15 de maig de 2023 a les 11:37 |
El PSC del Vendrell ha presentat aquest dilluns 15 de maig el seu programa electoral amb les propostes per al pròxim mandat. Segons l'alcalde i candidat del PSC, Kenneth Martínez, el seu és "un projecte de municipi" que va més enllà dels quatre anys de mandat. "Tenim el 2030 com a data de tancament del nostre projecte", ha asseverat Martínez.

El projecte es divideix en tres blocs, que són els de transformació urbana, inclusió social i cohesió territorial. En el primer hi ha projectes com el del Parc del Botafoc i la transformació de les rieres, en el segon destaca l'ampliació de l'institut escola de Coma-ruga i del CAP d'aquest nucli, i en el tercer apunten que cal reforçar els serveis públics i la seguretat a tots els nuclis.


El PSC vol posar especial èmfasi en els nuclis marítims, ja que, segons Martínez, "són els que més creixen en població", raó per la qual cal "reforçar els serveis". L'alcalde del Vendrell es marca com a objectiu que la ciutat sigui "una capital regional en l'àmbit administratiu, un centre comercial que atregui visitants del voltant i una destinació turística de referència".

Entre les propostes n'hi ha una que es repeteix del 2019, la de fer un nou contracte de neteja viària que dobli les freqüències. Martínez ha apuntat que podria estar en funcionament a finals d'aquest any. Per la seva banda, el primer secretari dels socialistes vendrellencs, Baltasar Santos, ha explicat que el programa s'ha confeccionat després de recollir les propostes dels veïns i les entitats del municipi.
Participació