1 de 10
Successos

Un camió de la brossa deixa sense llum i telèfon tot un carrer de Cambrils

El vehicle es va enganxar amb el cablejat elèctric i es desconeix quan es podrà restablir completament el servei

Imatge de l'estat en què ha quedat el cablejat a Cambrils. | Facebook
per TarragonaDigital, Cambrils | 16 de maig de 2023 a les 12:32 |
Gran ensurt de matinada per als veïns del carrer Barcelona de Cambrils. Un fort soroll els ha despertat pels volts de les tres de la matinada i després han comprovat com s'havien quedat sense llum i telèfon.

La sorpresa ha arribat quan han mirat per la finestra i han vist que el causant d'aquest incident era un camió de la brossa. Segons sembla, el vehicle estava fent la seva ronda per la zona quan el cablejat del carrer ha quedat enganxat al camió


El conductor, aliè a aquesta situació, ha continuat amb la ruta i ha arrancat completament tota la instal·lació, des del número 13 fins al 17 del carrer Barcelona. El fort soroll que ha causat ha despertat tots els veïns i veïnes de la zona, els quals posteriorment han comprovat com s'havien quedat sense servei de llum i de telèfon, i de moment es desconeix quan es podran reparar els desperfectes causats per aquest accident, segons Revista Cambrils.

L'incident no només ha destrossat el cablejat de la zona, sinó que també alguns dels vehicles que hi havia aparcats en aquesta via n'han patit les conseqüències, ja que l'estrebada del camió també va arrancar parts de la façana i algunes de les totxanes van caure al damunt dels vehicles, segons apunta el mitjà cambrilenc.

 
Participació