Tots els detalls: Montblanc presenta les activitats esportives d'estiu

La inscripció es podrà fer presencialment fins al 9 de juny al Pavelló Municipal

Imatge d'arxiu d'una piscina
Imatge d'arxiu d'una piscina | Unsplash
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:51h
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Montblanc ha obert el període d’inscripcions per participar a les activitats esportives d’estiu, que s’allargaran fins a finals del mes de juliol. La programació, seguint la línia iniciada en anys anteriors, inclou el Diveresport Infantil més curset de nació infantil, adreçat a nenes i nens amb edats compreses entre els 4 i els 10 anys. Es tracta d’una proposta que inclou la pràctica de l’esport, la realització d’activitats culturals i de lleure, així com les excursions i la familiarització amb el medi aquàtic o perfeccionar l’estil de natació.
 
El Diveresport Jove està adreçat a joves amb edats compreses entre 11 i 15 anys que vulguin practivar esport, fer activitats aquàtiques i realitzar sortides en grup en BTT, excursions per la natura, sortida a la platja i Aquopolis.
 
Així mateix, també s’ha programat el curset de natació infantil, que tindrà lloc a la tarda i està adreçat a nens i nenes d’entre quatre i dotze anys. Mentre que l’Aquagym i el curset de natació per adults està adreçat a tothom que tingui a partir de tretze anys i que vulgui perfeccionar la tècnica d’estils de natació i treballar per gaudir d’una estona divertida en el cas de les sessions d’Aquagym.
 
La inscripció es podrà fer presencialment fins al 9 de juny al Pavelló Municipal de Montblanc i s’han establert bonificacions de fins al 10% per a famílies nombroses, monoparentals i un 20% per a persones amb minusvalidesa.