Els millors plans per gaudir del cap de setmana a la demarcació de Tarragona

Agenda d'actes per fer el cap de setmana, del 19 al 21 de maig, a la demarcació de Tarragona

Tarraco Viva centra el cap de setmana a la demarcació.
Tarraco Viva centra el cap de setmana a la demarcació. | ACN
18 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:27h
Sembla mentida, però ja som al penúltimcap de setmana del mes de maig! A més a més, aquest serà l'últim cap de setmana abans que se celebrin les eleccions municipals del 28 de maig, així que paral·lelament als diversos actespolítics que hi ha programats, a la demarcació de Tarragona també hi haurà una gran diversitatd'activitatsculturals per aprofitar els dies festius.

El festival romà de la ciutat de Tarragona, TarracoViva, serà el gran protagonista amb els últims actes abans de cloure una nova edició. També cal destacar la celebració de la Mostrad'Oficis i el Tastavin's a Ascó, una ocasió única per descobrir els encants d'aquest municipi també. 

L'agenda també estarà centrada per la celebració de la Nit dels Museus, i és que tot l'entramat museístic de la demarcació s'ha bolcat amb aquesta jornada i ha organitzat molts actes per descobrir el patrimoni d'una manera especial.

Sense més dilació, us deixem els millorsplans per gaudir del cap de setmana: cliqueu a cada activitat i consulteu tota la informació.

Agenda del 19 al 21 de maig


Tarraco Viva encara els últims dies de festival amb una agenda ben plena de propostes.
Ascó acull un any més la Mostra d'Oficis i el Tastavin's, dues activitats per descobrir el municipi gaudint de la cultura.
— La programació teatral tarragonina compta aquest cap de setmana amb una obra d'alt nivell, 'Déjà Vu'.
— Calafell acull aquest cap de setmana la segona edició de la Fira d'Indians, una programació cultural i festiva que vol dinamitzar el nucli antic aprofundint en el passat indià del municipi. 
 Espectacles i activitats familiars, visites musicades i dinamitzades a l'exposició Tros de Dona o un concert són algunes de les moltes activitats al Museu de la Vida Rural per celebrar el Dia Internacional dels Museus.
— El duet Miguel Talavera & Joan Pau Cumellas tanca aquest diumenge la  Mostra Cambrils Jazz&Blues.
El Port de Tarragona té una agenda ben plena amb el darrer cap de setmana del festival Voramar i diverses exposicions en marxa.
— La Franz Schubert Filharmonia (FSF) tanca la temporada aquest cap de setmana amb un doble concert a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca i al Palau de la Música Catalana.
— Un any més, l'Ajuntament de Tarragona participa en l'activitat coordinada amb diferents museus de la ciutat amb 'Viatge a la Constel·lació Museu' amb motiu de la Nit dels Museus.
— Els dies 20 i 21 de maig arriba el Vinyafest en família a Sarral i Solivella. 
— La programació de primavera del Temporada del Vendrell es tanca aquest dissabte 20 de maig a les 20.00 hores al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), amb la representació de l'obra 'Bones intencions'. 
— El Festival Accents inicia aquest divendres els actes de celebració del seu 10è aniversari i ho fa amb el concert de la cantautora Judit Neddermann.
— El Ball de Cavallets de Reus celebra, aquests dies, els 25 anys d'història de l'Element Festiu.