Convoquen una manifestació contra el govern de Calafell en plena campanya electoral

La plataforma 'Salvem el Parc de la Sínia' i tres entitats veïnals protesten per diferents decisions de l'Ajuntament

Acte de les entitats veïnals que s'oposen a fer un parc del circ a la Sínia.
Acte de les entitats veïnals que s'oposen a fer un parc del circ a la Sínia. | TGNDigital
19 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:47h
La plataforma 'Salvem el Parc de la Sínia' i les entitats veïnals Els Terrossos de Calafell Poble, Parc de la Pau de Segur i Calafell Residencial - la Sínia han convocat una manifestació per aquest dissabte 20 de maig per protestar contra diverses decisions preses pel govern municipal els últims anys. La convocatòria és a les 11.30 hores al davant de les Dependències de la Platja de Calafell.

Els impulsors de la marxa critiquen la "manca de transparència i participació dels veïns" en diverses decisions que, afirmen, no formaven part del programa electoral del PSC. Entre aquests projectes hi ha el de fer un Parc del Circ al Parc de la Sínia, pel qual ja han mostrat la seva oposició en diferents ocasions, o els plans de mobilitat que s'han fet a Calafell Poble i a Segur de Calafell.

També es queixen per "una pujada del 16% de l'IBI en quatre anys", per tenir "les voreres i els rastells permanentment aixecats" o per "l'ajornament 'sine die' de les propostes dels pressupostos participatius". La manifestació s'ha convocat en plena campanya electoral, vuit dies abans de les eleccions municipals del 28 de maig.