Sergio del Campo repetirà com a diputat per Tarragona al Congrés dels Diputats.

Ciutadans manté un diputat a Tarragona i destaca l'increment dels vots

El partit taronja s'ha situat com a tercera força a la província i Sergio del Campo tornarà al Congrés dels Diputats

Alegria mesurada la que s'ha viscut a la seu de Ciutadans a Tarragona després de conèixer els resultats de les eleccions generals. El partit liderat per Albert Rivera ha aconseguit ser la tercera força a la província amb poc més del 12% dels vots, i ha mantingut el diputat que ja va aconseguir l'any 2016. Es tracta de Sergio del Campo, qui ha destacat l'increment del nombre de vots en prop de 15.000. «Haurem d'esperar una mica, però el canvi arribarà a Tarragona i a Espanya», ha dit el cap de llista al Congrés. 

Ciutadans manté el diputat a la província de Tarragona

Ciutadans ha aconseguit convertir-se en la tercera força política a la província de Tarragona en les eleccions generals d'aquest diumenge. Els de la formació taronja han sumat més de 52.000 vots, uns 15.000 més que en els darrers comicis al Congrés dels Diputats. Això els ha permès mantenir el diputat que el partit ja havia aconseguit quatre anys enrere. 

L'alegria ha estat continguda al número dos del carrer Pons d'Icart, on s'ubica la seu del partit. Cs no ha pogut fer front als grans resultats obtinguts per ERC i el PSC, primera i segona força a la demarcació. Amb tot, el cap de llista, Sergio del Campo, ha entrat entre aplaudiments a la sala on l'esperaven afiliats i seguidors, que han celebrat la victòria però sense obrir ampolles de cava.

«Haurem d'esperar, però el canvi arribarà a Tarragona i Espanya»

Sergio del Campo ha celebrat l'alta participació obtinguda en aquestes eleccions i ha felicitat el PSOE per la victòria. «Som demòcrates i bons esportistes, per això cal felicitar el Partit Socialista», ha expressat del Campo passades les dotze de la nit, quan el candidat al Congrés per Tarragona ha comparegut davant dels mitjans. 

Del Campo ha destacat els bons resultats de Cs a la demarcació i també arreu de l'Estat. «Som l'únic partit que cada vegada que s'obren les urnes, creix en nombre de vots», ha dit. En aquest sentit, ha felicitat tots els seus companys per la tasca realitzada a Tarragona, on «hem aconseguit ser la tercera força i augmentar moltíssim els nostres vots». A més, ha ressaltat la tasca feta durant aquests anys al Congrés, on «hem aconseguit inversions socials i infraestructures per Tarragona», tal com va assenyalar fa alguns dies en l'entrevista realitzada per TarragonaDigital.

El ja diputat ha remarcat que Ciutadans «és el partit del canvi» i ha expressat que, «malgrat que encara no ha pogut ser, el canvi arribarà a Tarragona i a Espanya». «Som el futur», ha sentenciat Sergio del Campo, que s'asseurà a la cambra del Congrés dels Diputats per segona legislatura consecutiva. 


Comentaris