Cambrils posa en marxa aquest dijous les zones d'aparcament regulat d'estiu

Les zones blaves i taronges estaran vigents fins al 30 de setembre

Imatge d'un aparcament de zona taronja a Cambrils.
Imatge d'un aparcament de zona taronja a Cambrils. | Google Maps
30 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:38h
Aquest dijous 1 de juny, Cambrils posarà en marxa la temporada d'estiu en les zones d'estacionament regulat. En aquest sentit, la mesura s'allargarà fins al 30 de setembre, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, en què ha afegit que l'activació de zones blaves i taronges és necessària per "la intensificació de la demanda d'aparcament al municipi".

Cambrils disposa de diferents opcions per aparcar en funció de les necessitats d'estada de les persones usuàries. Les zones blaves s'utilitzen per afavorir l'alta rotació de vehicles, mentre que les zones taronges de tarifa tova d'aparcament es fan servir per d'estades més llargues de fins a un màxim de 9 hores. 

D'altra banda, aquest 2023 l'Ajuntament i APARCAM han actualitzat dos parquímetres al municipi, de manera que al Parc del Pescador i a la Rambla Regueral hi haurà un parquímetre que permetrà pagar directament amb targeta bancària.

Igualment, s'ha activat una passarel·la web on els usuaris que hagin estat denunciats podran anul·lar les denúncies en el termini corresponent.

La tarifa de la zona blava és d'1,20 euros/hora (0,30 euros pels residents), mentre que a la zona taronja és de 0,25 euros/hora. Cal recordar que es pot pagar en efectiu, amb targeta i també amb l'aplicació APARCAR APP.
 

Aparcaments a la zona del Port i Costa

A la zona del Port i Costa, l'horari de les zones d'aparcament regulat tindran un horari de dilluns a diumenge, entre les 10 i les 14 hores i de les 17 a les 22 hores. En aquest sentit, els carrers amb zona blava són: Pg. la Salle, Parc del Pescador, Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramón Llull, Rbla. Jaume I, Rbla. Regueral, Drassanes, Galceran Marquet, Esteve Anguera, Hug de Montcada, Cristòfol Colom, Vinyols, av. Diputació, Mont-roig, Riudoms, Montbrió, Vila-Seca, Av. Beethoven, av. Mar, av. Joan XXIII, Camí de Mas Clariana i Mas d'en Gran.

Pel que fa als carrers amb regulació de zona taronja, són l'avinguda Horta de Santa Maria, Garbí, Camí del Corralet, Posidònia, Estrasburg i avinguda Diputació.
 

Aparcaments regulats a la zona de Vila

A la zona de Vila, l'horari regulat és de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, mentre que dissabte és de 10 a 13 hores. Els carrers afectats són Pg. Albert, Pg. la Salle, av. Independència, pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III i del Vi.
 

Pel que als carrers de zona taronja, només hi ha l'aparcament de l'Ermita.