Abonaments a la venda: Dagoll Dagom portarà l'existós musical 'L'alegria que passa' a Valls

En aquesta ocasió s'ha avançat al calendari la possibilitat d'adquirir els abonaments

Imatge del Teatre Principal de Valls
Imatge del Teatre Principal de Valls | Cedida
01 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:58h
El dimecres 7 de juny comença la venda dels abonaments dels teatres de Valls per la temporada de tardor, amb tres espectacles que estan rebent crítiques excel·lents i que faran parada al Centre Cultural Municipal d'octubre a desembre. La primera, el 7 d'octubre, torna a unir el duet format per Jordi Galceran (autor) i Sergi Belbel (director), que els ha procurat grans èxits com El mètode Grönholm, El Crèdit o Paraules encadenades. En aquesta ocasió ens presentaran FitzRoy: Quatre dones al límit (descarregar imatge), interpretada per un repartiment de luxe amb Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez.

El segon dels espectacles de l'abonament arriba l'11 de novembre de la mà de la companyia Atalaya, que presenta Ricardo III, un Shakespeare en estat pur. La darrera de les propostes per l'abonament de tardor arribarà el 2 de desembre de la mà de la companyia Dagoll Dagom. Serà amb el musical L'alegria que passa

En aquesta ocasió s'ha avançat al calendari la possibilitat d'adquirir els abonaments, que es posaran a la venda el dimecres 7 de juny, a partir de les 10.00 h del matí, a les taquilles del Teatre Principal. En aquest punt de venda es podran obtenir fins el dimarts 13 de juny de 12 a 14 i de 18 a 20 h i del 14 al 23 de juny de 18 a 21 h. També es podran adquirir les 24 hores del dia a través de la pàgina web municipal.