Els millors plans per gaudir del cap de setmana al Camp de Tarragona

Agenda de les millors activitats per fer a la demarcació de Tarragona del 2 al 4 de juny

La Reus Viu el Vi és un dels actes destacats del cap de setmana.
La Reus Viu el Vi és un dels actes destacats del cap de setmana. | Laia Solanellas
02 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:35h
Després d'un cap de setmana més calmat, el mes de juny arrenca amb una agenda molt plena amb plans per a tots els gustos a la demarcació de Tarragona!

El mes de juny és sinònim d'estiu i de tret de sortida a l'època de festes majors i esdeveniments que ens fan sortir de la rutina, i per fer honor a aquesta sensació el primer cap de setmana compta amb molts actes per gaudir, d'entre els quals destaquen la Fira Multisectorial de Cambrils, l'obertura de portes d'Aquopolis Costa Daurada o la Reus Viu el Vi.

Així doncs, com sempre us deixem els plans tot seguit i només heu de clicar a cadascun d'ells per obtenir tota la informació.

Agenda Tarragona del 2 al 4 de juny


— La plaça de la Llibertat de Reus tornarà a ser l'epicentre de la Reus Viu el Vi, amb degustacions de cellers, gastronomia i música tot el cap de setmana.
La Fira Multisectorial de Cambrils és una de les més importants de la demarcació amb espais per a tota la família.
Aquopolis Costa Daurada obre portes aquest cap de setmana per iniciar una temporada ben refrescant.
— El Museu de la Vida Rural organitza, el divendres 2 de juny a la tarda, una jornada entorn de la pedra seca des del punt de vista constructiu i científic, però també artístic. 
— Calafell acull aquest cap de setmana la tercera edició de la '98 Octans Party', una trobada de cotxes americans de totes les èpoques. 
— Fins a 25 restaurants dels municipis del Vendrell, Calafell i Cunit prendran part entre l'1 i el 18 de juny de les Jornades Gastronòmiques de l'arròs i els tastets de mar del Baix Penedès.
— El Festival Teta de Tarragona, que se celebrarà els dies 2 i 3 de juny, arriba a la ciutat amb una vintena d'associacions i col·lectius feministes i LGTBIQ+ participants.
— El dissabte 3 de juny torna el Forès Poesia i Música, el certamen que combina aquestes dues arts al mirador de la Conca. 
— La plaça dels Pins de l'Hospitalet de l'Infant acollirà aquest cap de setmana, del 2 al 4 de juny, la Feria Rociera. 
— La plaça del Mercadal de Reus tornarà a acollir el Mercat a l'antiga aquest dissabte, 3 de juny, a les sis de la tarda.