Comencen les obres de la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Solucionaran els problemes causats per les filtracions d'aigua i tenen un cost de prop de 85.000 euros

Imatge de dos operaris treballant a la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona.
Imatge de dos operaris treballant a la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | Cedida
05 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:43h
L'Ajuntament de Tarragona va començar la passada setmana els treballs d'impermeabilització de les cobertes de la comissaria de la Guàrdia Urbana. Els treballs, que es van adjudicar aquest mes de maig a l'empresa Robersa Impermeabilitzacions SL, estan pressupostats en prop de 85.000 euros.

Amb aquestes obres s'eliminaran els problemes causats per les filtracions d'aigua existents. Així, es renovaran aquelles parts de la coberta que presenten problemes d'estanquitat per tal de millorar-ne la impermeabilització.
 

Els treballs previstos

La intervenció preveu la retirada de la grava i de l'aïllament antic, així com la neteja i el sanejament de la superfície. Un cop fet això, es renovarà la impermeabilització existent. Es preveu que els treballs tinguin una durada màxima de dos mesos. La realització d'aquestes tasques no afecten al funcionament ni a la seguretat del personal de la comissaria.

Posteriorment a aquests treballs, en un nou contracte, es durà a terme la reparació dels danys causats per les filtracions d'aigua a l'interior de l'edifici.