Gran èxit de la segona edició de la Diada de l'Esport del Morell

Es va celebrar aquest passat dissabte i es va tancar amb un sopar per a 700 persones

El CB Morell va organitzar una Trobada de Bàsquet en el marc de la Diada de l'Esport.
El CB Morell va organitzar una Trobada de Bàsquet en el marc de la Diada de l'Esport. | Cedida
05 de juny del 2023
Actualitzat a les 17:07h
Ple absolut en la segona edició de la Diada de l'Esport del Morell, impulsada des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, amb el suport i la col·laboració de les entitats esportives del municipi. La regidora d'Esports en funcions, Judit Fernández, ha assenyalat que "la zona esportiva va estar plena durant tot el dia gràcies a totes les activitats que es van organitzar".

L'entitat Hol·la Genís va organitzar un exitós I Torneig de pàdel solidari, que va superar la previsió d'inscripcions que tenia. El CB Morell, per la seva banda, va omplir el pavelló durant tot el matí amb la celebració de la XVI Trobada de bàsquet. Les pistes de tennis també van registrar una alta activitat gràcies al torneig organitzat des de l'AMPA de l'Escola Ventura Gassol.

Ja a la tarda, el CFS El Morell va programar un partit de mares i pares, i el Club Taekwondo Morell va posar punt final a les activitats amb un entrenament obert a tothom. L'únic inconvenient va ser la pluja que va caure a mitja tarda, just quan l'AMPA de l'Escola Ventura Gassol tenia a punt l'exhibició de patins i una ruta pel nostre poble.

L'exhibició es va ajornar i es podrà veure aquest dijous 8 de juny a les 17.15 hores al pati de l'escola.
 

Unes 700 persones assisteixen al Sopar de l'Esport

Al vespre, 700 persones van assistir al 9è Sopar de l'Esport, en una festa amb DJ que es va allargar fins a la matinada. Pel que fa als reconeixements, Hol·la Genís va fer pujar a l'escenari la Montse, voluntària de l'entitat des del primer dia; el CD Morell va reconèixer al Juanito, que fa tasques de conserge, però que és molt més que això; mentre que el Club Taekwondo el Morell va destacar la feina del seu nou 'maestro', el Javi.

Per la seva banda, el CB Morell va fer un homenatge al Víctor, un jugador del club que passa una situació complicada; l'AMPA de l'Escola Ventura Gassol va voler lloar la tasca de la Luci, una treballadora del menjador que s'implica molt en les activitats esportives i que ha ensenyat molta canalla a jugar a escacs; i, finalment, el CFS El Morell va homenatjar el seu Benjamí A, campió de Lliga, de la Copa Tarragona i del torneig Delegació.

"Crec que s'ha assolit l'objectiu de la diada, no només amb un sopar amb les entitats i una festa amb reconeixements i homenatges, sinó amb tota una jornada que té l'esport com a protagonista", ha afirmat Fernández. "L'any passat va ser un èxit, i enguany aquest èxit s'ha consolidat", ha conclòs.