El Ral·li Costa Daurada Legend torna a Reus aquesta setmana

Es faran dues passades a cadascun dels cinc trams entre divendres i dissabte

Imatge de la presentació de l'edició 2023 del Ral·li Costa Daurada Legend Reus
Imatge de la presentació de l'edició 2023 del Ral·li Costa Daurada Legend Reus | Ajuntament de Reus
06 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:13h
La vuitena edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus se celebrarà aquesta setmana com la quarta prova de les set que puntuen per al campionat d'Espanya de ral·lis de vehicles històrics. Concretament per a les categories Velocitat Pre81, Pre90, Pre2000 i Clàssic, a més de Regularitat i Regularitat Sport per a automòbils Pre90.

Entre el divendres nou i el dissabte deu de juny prendran part a la competició 26 equips del campionat espanyol i una cinquantena llarga més del català. Destaquen noms com Joan Riveras i Álvaro Menéndez, en categoria Pre81, o Asier Santamaria i Roberto Renqueria a la de Regularitat Sport. L'amfitriona de la prova és l'Escuderia Baix Camp, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Reus i de diverses empreses de la zona, encapçalades pel Grup Oliva.

L'itinerari tindrà cinc trams, començant pel de la Mussara, amb 10,200 quilòmetres i el de Farena, amb 9,367 quilòmetres. El divendres es faran dues passades a cadascun d'ells. Dissabte es correran els tres trams restants, també amb dues passades cadascun.

Seran a la Teixeta, amb 14,700 quilòmetres, el Molar, amb 11,798 quilòmetres i Colldejou, amb 6,950 quilòmetres. La base administrativa de la cursa, el parc de treball i la zona de proveïment de carburant s'ubicaran al Tecnoparc, a les instal·lacions de firaReus. En canvi, la sortida, l'arribada i el podi seran a la plaça de la Llibertat.