La Vitxeta de Reus estrena vestit nou per Corpus

Reus Transport s'ha fet càrrec del pressupost per commemorar l'aniversari de l'empresa municipal

La Vitxeta ha descobert el seu nou vestit aquest dimecres
La Vitxeta ha descobert el seu nou vestit aquest dimecres | Laia Solanellas
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 18:35h
La Vitxeta de Reus torna a tenir vestit nou. Gairebé sis anys després de l'últim canvi, aquest dimecres, 7 de juny, s'ha presentat la nova imatge de la geganta a la plaça de la Llibertat. Amb dos autobusos fent de teló, la presumida dels Gegants de Reus s'ha deixat veure per primera vegada amb la nova muda.

L'acte ha servit com a prèvia per a la celebració del Corpus a la capital del Baix Camp. Abans de la Festa Major de Sant Pere, la Vitxeta ja lluirà el nou vestit aquests dies amb motiu de la celebració religiosa. L'acte de presentació ha aplegat un bon nombre de reusencs, encuriosits per una efemèride que la tradició ha convertit en especialment singular.

L'artífex del vestit és Josep Maria Casas, de la botiga El Barato, que explica que "és un vestit complex, que ha costat bastant". Va rebre l'encàrrec de part de Reus Transport que, per celebrar l'aniversari de l'empresa municipal, volia regalar un nou vestit a la Vitxeta. Se li va demanar, això sí, que fes servir els tres colors de la imatge corporativa de la companyia de transport per a la vestimenta de la geganta.