Josep Maria Llasat renuncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament del Vendrell

Fa un pas al costat pels mals resultats de Junts i el seu lloc l'ocuparà Lluís Navarrete

Josep Maria Llasat, anunciant la renúncia a regidor.
Josep Maria Llasat, anunciant la renúncia a regidor. | TGNDigital
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 19:42h
El candidat de Junts a l'Ajuntament del Vendrell, Josep Maria Llasat, ha presentat aquest dimecres 7 de juny la seva renúncia a recollir l'acreditació de regidor de cara al pròxim mandat. Llasat ha argumentat la decisió pel fet de no haver obtingut els resultats esperats a les eleccions municipals. Tot i mantenir la representació al consistori, el partit va perdre prop de 200 vots respecte a la candidatura que Primàries va presentar el 2019. 

A les portes de fer 70 anys, Llasat creu que és millor "fer un pas al costat" i que agafin el relleu "companys més joves i amb més perspectiva de futur". De moment, el seu lloc al consistori l'ocuparà Lluís Navarrete, número dos de la llista, que el passat mandat ja va ser regidor per Som Poble-ERC.

Llasat ha agraït els 882 vots aconseguits a les municipals, destacant els prop de 200 que van provenir de les platges. L'encara president comarcal de Junts ha expressat la seva "decepció" per la "rivalitat dels partits independentistes", que creu que és la causa de "l'amplíssima abstenció" que hi va haver el 28 de maig. Per això espera que, de cara al 2027, "aquest clima hagi desaparegut".