Els millors plans per gaudir del cap de setmana a la demarcació de Tarragona

Agenda de les millors activitats per fer al Camp de Tarragona del 9 a l'11 de juny del 2023

Arriba la Fira del Vi de la DO Tarragona.
Arriba la Fira del Vi de la DO Tarragona. | David Oliete
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:59h
Nou cap de setmana de juny i la demarcació de Tarragona l'afronta amb una agenda ben plena d'activitats, com mana aquest mes. De nou el vi agafarà el protagonisme, però en aquesta ocasió a Tarragona, i també serà el moment de gaudir de l'ou com balla, els gegants i les catifes de flors amb motiu de la celebració de Corpus.

Així que, com cada setmana, us deixem l'agenda amb els millors plans per fer a Tarragona: només cal que cliqueu a cada proposta i allí hi trobareu tots els detalls!

Agenda Tarragona del 9 a l'11 de juny


El vi agafa el protagonisme a la ciutat de Tarragona amb la celebració de la Fira del Vi de la DO Tarragona.
A Reus hi haurà ballades dels Gegants i altres elements del seguici i catifes de flors per celebrar Corpus.
— Calafell acull els dies 10 i 11 de juny la concentració tuning del Grup VAG, que es farà al pàrquing del mercat.
— Tarragona celebrarà aquest diumenge la festivitat del Corpus, amb diversos actes que s'inclouen en el programa festiu de Sant Joan.
— La vuitena edició del Ral·li Costa Daurada Legend Reus se celebrarà aquesta setmana com la quarta prova de les set que puntuen per al campionat d'Espanya.
— La sisena Festa de la Mar de Catalunya aplegarà al litoral de Calafell i el Vendrell centenars d'embarcacions històriques i tradicionals entre els dies 8 i 11 de juny.
— La Fira Epíleg, la jornada literària i fira d'idees i llibres radicals i de proximitat s'instal·larà dissabte, 10 de juny, al tram superior del passeig de Sunyer de Reus.
Aquopolis Costa Daurada ja ha ober portes perquè gaudiu d'una jornada ben refrescant i divertida.
 El Port de Tarragona ha organitzat, del 8 a l'11 de juny, unes Jornades de Portes Obertes amb diverses activitats, concerts i exposicions per a tots els públics.