El CE Vendrell fa un homenatge a Joaquim Tomàs pels 50 anys al club

El pavelló portarà a partir d'ara el seu nom

Joaquim Tomàs rebrà un homenatge del CE Vendrell.
Joaquim Tomàs rebrà un homenatge del CE Vendrell. | CE Vendrell
Redacció
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:34h
El Club d'Esports el Vendrell fa una jornada d'homenatge a Joaquim Tomàs aquest dissabte 10 de juny amb motiu dels seus 50 anys al club. Tomàs va començar a col·laborar amb l'entitat la temporada 1973-1974 i des d'aleshores ha mantingut sempre el vincle amb el club.

Per aquest motiu s'ha organitzat un dia d'hoquei en el qual hi haurà dos partits de veterans, on participaran jugadors de diferents generacions que han coincidit amb Tomàs. Els dos partits es faran a les 17.15 i a les 18.15 hores. Després, a les 20.00 hores, hi haurà un partit entre la selecció catalana masculina i el primer equip del CE Vendrell. 

Canvi de nom al pavelló

Un cop finalitzat el partit, es farà l'acte d'inauguració de la placa commemorativa del canvi de nom del pavelló, que a partir d'ara portarà el nom de Joaquim Tomàs després d'haver estat aprovat per l'Assemblea General. Es comptarà amb una actuació del Ball de Diables del Vendrell, entitat amb la qual també va estar vinculat durant molts anys. Per acabar, es farà un sopar popular amb la presència de 250 persones.