Dani Vidal continuarà entrenant el Nàstic la temporada 2023-2024

Els grana renoven l'actual tècnic per a les dues pròximes campanyes i mostren així el compromís amb el tècnic format a la pedrera

Vidal afronta la seva primera pretemporada com a primer tècnic
Vidal afronta la seva primera pretemporada com a primer tècnic | Club Gimnàstic
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 19:16h
El Nàstic de Tarragona ha confirmat la renovació de Dani Vidal com a tècnic per a la temporada 2023-2024. El Consell d'Administració liderat per Josep Maria Andreu ha donat el vistiplau a la proposta de la direcció esportiva i ha decidit allargar el vincle amb l'entrenador tarragoní fins al 30 de juny del 2025. Vidal va fer-se càrrec de l'equip al mes de març i en tretze partits va aconseguir sis victòries i quatre empats.
 

Aposta ferma

No és cap secret que el Nàstic no es caracteritza per un club on els entrenadors visquin etapes llargues i estables per culpa dels mals resultats. Només el temps dirà si alguna cosa ha canviat dins de la cúpula nastiquera o no, tot i que aparentment sembla haver variat el discurs. La renovació de Dani Vidal és per a les pròximes dues temporades amb una opció d'ampliació a una tercera. Es tracta d'una aparent declaració d'intencions envers el projecte esportiu.