Les obres de millora de la T-701 estaran enllestides el mes de juliol

Les actuacions se centren en el tram de carretera entre els municipis de Cornudella de Montsant i Prades

Imatge de la visita d'obres que ha fet el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré.
Imatge de la visita d'obres que ha fet el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré. | Cedida
20 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:55h
Les obres de millora de la carretera T-701, en el tram comprés entre els municipis de Cornudella de Montsant i Prades, a les comarques del Priorat i el Baix Camp, acabaran aquest mes de juliol, després que els treballs ja encarin la recta final. Així ho ha assenyalat aquest dimarts el Govern de la Generalitat en un comunicat.

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, i el director dels Serveis Territorials de Territori, Xavi Villacampa, han visitat aquest dimarts al matí les actuacions que s'hi estan fent, que consisteixen en la conversió de les cunetes actuals, que són de terra, en trepitjables. A més, també es preveu el reforç i millora del ferm de la carretera, en el tram indicat, així com petits condicionaments en la travessera urbana de Prades.
 

Una obre demanada des de fa més d'una dècada

Xifré ha explicat que aquesta actuació "s'emmarca en el programa de conservació de ferms que està duent a terme el Govern, per tal de millorar la xarxa viària catalana". Així mateix, ha remarcat que aquesta obra ha estat molt agraïda al territori perquè "feia més de deu anys que s'esperava".

A la visita d'aquest dimarts al matí, també hi han assistit la primera tinenta d'alcalde de Prades, Lídia Bargas, i la regidora d'Urbanisme, Teresa M. Bonet