1 de 10
GASTRONOMIA

La Guia Repsol reconeix set establiments tarragonins amb els Soletes d'Estiu

Els llocs reconeguts s'ubiquen a Reus, El Vendrell, Tarragona, La Ràpita i Cambrils

Imatge del restaurant Terrassa Gaudí de Reus, un dels establiments reconeguts com a Soletes d'Estiu. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 29 de juny de 2023 a les 12:15 |
La Guia Repsol ha anunciat els Soletes d'Estiu, que seleccionen més de 300 guinguetes, gelateries, bars, cafeteries restaurants i vinoteques i cuines 'fast good' d'arreu d'Espanya. En aquest sentit, set d'ells es localitzen a la demarcació de Tarragona, segons ha anunciat Repsol en un comunicat de premsa.
 

"Estem molt satisfets amb la nova selecció de més de 300 llocs amb la seva pròpia història, que se sumen als més de 3.000 Soletes i que a partir d'ara es poden trobar en la nova app que acabem de posar en marxa", ha explicat la directora de Guia Repsol, María Ritter.

Una de les qualitats dels Soletes més valorades pels usuaris és "que posen el focus sobre llocs peculiars i inesperats". A Tarragona set nous Soletes il·luminen els dies i les nits estivals.

 

Els Soletes d'Estiu de les comarques tarragonines

Els set establiments que Repsol ha seleccionat com a Soletes d'Estiu a les comarques tarragonines són la Terrassa Gaudí (Reus), La Calma Salada (El Vendrell), Vil·la Casals (El Vendrell), Larrepera (Tarragona), Musclarium (La Ràpita), Barhaus (Tarragona) i La Selva Street Food (Cambrils).
Participació