Junts denuncia des del Vendrell el «deficient servei de Rodalies»

El cap de llista del 23-J a Tarragona creu que és el moment de plantar-se i exigir les inversions necessàries

Josep Maria Cruset i Jaume Casañas, a l'estació del Vendrell.
Josep Maria Cruset i Jaume Casañas, a l'estació del Vendrell. | Cedida
Redacció
29 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:54h
El cap de llista de Junts a les comarques tarragonines a les eleccions generals del 23 de juliol, Josep Maria Cruset, ha denunciat des del Vendrell el "deficient servei de Rodalies" que hi ha al Penedès, "amb retards i anul·lacions constants, avaries cada dos per tres, aglomeracions dins dels vagons, combois desfasats i bruts, i estacions obsoletes".

Cruset creu que les eleccions del 23-J són el moment oportú per "dir prou a aquest servei indigne", del qual en fa responsable el govern espanyol. Des de l'estació de tren del Vendrell, el cap de llista de Junts a Tarragona ha qualificat el Penedès com "l'epicentre del caos de Rodalies, el quilòmetre zero del desgavell generalitzat i intencionat de Renfe a Catalunya". Ho ha exemplificat amb el fet que, actualment, "per anar del Vendrell a Barcelona en tren, es triga més que fa cent anys".

En la compareixença, Cruset ha estat acompanyat del número quatre de la llista, el cunitenc Jaume Casañas, i per Eugeni Sedano, candidat de Junts al Senat. Des del partit han insistit que cal "plantar-se" i "exigir les inversions que pertoquen fins que el traspàs integral de Rodalies sigui una realitat".