1 de 10
Successos

Cop a la roba falsificada als comerços de Salou: material valorat en 400.000 euros

Es van intervenir 2.200 peces de roba falsificades, valorades en uns 400.000 euros

El dispositiu va comptar amb la participació de diversos cossos policials. | Guàrdia Civil
per TarragonaDigital, Salou | 6 de juliol de 2023 a les 13:15 |
Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salou, conjuntament amb inspectors de Treball, van intervenir més de 2.000 peces de roba falsificades a la capital de la Costa Daurada. En un comunicat, el Ministeri de l'Interior, ha explicat que l'objectiu de l'actuació era perseguir el frau a la propietat industrial.

El dispositiu policial es va executar durant aquest dimecres al matí en sis establiments comercials de Salou. Durant el transcurs de l'operatiu, es van intervenir 2.200 peces de roba falsificades, entre les quals hi havia samarretes, gorres o bosses. En aquest sentit, es van obrir diligències contra 14 persones, que van quedar com a investigades.

 

El material intervingut, valorat en uns 400.000 euros

Segons els pèrits, el material intervingut estava valorat en uns 400.000 euros. Aquest operatiu va iniciar-se després que la Policia Local i la Guàrdia Civil rebessin informació que hi havia alguns comerços a Salou que havien posat a la venda productes de marques reconegudes molt per sota del seu preu habitual. Això va fer sospitar que es podria tractar de productes falsificats.

En les sis inspeccions fiscals, es van instruir diligències policials per un presumpte delicte contra la propietat industrial, denunciant 10 infraccions administratives —3 de contraban, 5 a la Llei General Tributària i 2 per no disposar de fulles de reclamacions—, així com 12 infraccions administratives relacionades amb les ordenances municipals.


Així mateix, es van identificar 11 persones de nacionalitat estrangera, deixant els efectes intervinguts a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.
Participació