El suposat assassí de la seva parella en un hotel de Salou estaria vinculat a un grup criminal

La família de Kirsty Ward ha difós una fotografia de la víctima a través dels mitjans de comunicació irlandesos

La dona assassinada a l'Hotel Magnolia de Salou és Kirsty Ward, de 36 anys.
La dona assassinada a l'Hotel Magnolia de Salou és Kirsty Ward, de 36 anys. | Mar Rovira/ACN
10 de juliol del 2023
Actualitzat a les 10:59h
El diumenge 2 de juliol, una dona de nacionalitat irlandesa va ser assassinada a l'Hotel Magnolia de Salou. El suposat responsable dels fets, un home de 30 anys i també de nacionalitat irlandesa, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra. La família de la dona, a través dels mitjans de comunicació, ha difós una fotografia de la víctima, Kirsty Ward, de 36 anys i resident a Dublín.

Pel que fa al presumpte assassí, només se sap que seria la seva parella, tot i que no ha transcendit la seva identitat. Tot i això, mitjans de comunicació d'Irlanda, com l'Irish Mirror o l'Irish Times, han assegurat que l'investigat estaria relacionat amb el grup criminal irlandès Kinahan. En aquest sentit, en el passat, el suposat agressor hauria estat detingut en companyia d'un sicari d'aquesta banda.

Pel que a la víctima, les autoritat irlandeses han assegurat que estan en contacte amb els familiars de Kirsty Ward i que no faran més comentaris sobre els fets, alhora que han demanat privacitat per als familiars.
 

El suposat assassí, en presó provisional

Els fets van tenir lloc el diumenge 2 de juliol, al voltant de les 21.30 hores, a l'Hotel Magnolia de Salou. La dona havia estat escanyada per la seva parella, un home que estava al seu costat i que tenia una ferida que s'hauria provocat ell mateix. Tot i que el SEM va intentar reanimar la víctima, els intents no van reeixir i va acabar morint.

L'home va ser detingut i va el dimecres va passar a disposició judicial del jutjat de violència sobre la dona de Tarragona, que va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança.