Les obres del carril bici de Reus a Cambrils tallaran un carril de la TV-3141 fins al setembre

El tall començarà la pròxima setmana i hi haurà un recorregut alternatiu per a tots aquells que hagin de circular en direcció a Cambrils

Les obres tallaran un carril de la carretera de Misericòrdia en direcció a Cambrils durant prop de dos mesos.
Les obres tallaran un carril de la carretera de Misericòrdia en direcció a Cambrils durant prop de dos mesos. | Cedida
11 de juliol del 2023
Actualitzat a les 10:48h
El pròxim dimarts 18 de juliol es tallarà un carril de la carretera de Misericòrdia, la TV-3141 a causa de les obres de construcció del carril bici entre Reus i Cambrils. Concretament, no es podrà circular en el primer tram de la via en direcció a Cambrils, una incidència que afectarà, entre altres, els veïns de la urbanització Blancafort i els usuaris del Club Tennis Monterols o el Club de Golf Aigüesverds, que hauran de fer un recorregut alternatiu més llarg.

En aquest sentit, es preveu que la restricció de circulació s'allargui durant gairebé dos mesos, fins a principis del mes de setembre. Els vehicles que vulguin incorporar-se des de Reus a la carretera de Misericòrdia o arribar fins a Cambrils, hauran de fer-ho a través de la T-11, agafant carreteres alternatives com la T-310, la T-314 o la TV-3142.

La inversió en aquest primer tram de construcció del carril bici de la TV-3141 és d'1,9 milions d'euros. Les obres van començar el passat mes de març i el termini d'execució és de cinc mesos. A banda de la construcció del carril bici, es millorarà l'enllumenat i el drenatge de la via, mentre que Endesa desplaçarà la línia elèctrica.