BusPlana incrementa les freqüències entre la Costa Daurada i l'Estació del Camp

Hi haurà quatre noves expedicions en dues de les línies a partir del dilluns 14 d'agost

Imatge d'un autobús de l'empresa Plana a l'Estació del Camp.
Imatge d'un autobús de l'empresa Plana a l'Estació del Camp. | Cedida
11 d'agost del 2023
Actualitzat a les 12:27h
L'empresa BusPlana incrementarà en vuit expedicions diàries el servei entre la Costa Daurada i l'Estació del Camp de Tarragona a partir del dilluns 14 d'agost —i fins als 30 de setembre—. En aquest sentit, cada dia hi haurà 16 trajectes d'anada i 16 de tornada per cadascuna de les dues línies. A més, en cadascuna de les línies s'avança l'horari de dues sortides, així s'adequa millor l'horari d'arribada a l'estació amb l'horari de sortida dels trens.  

Concretament, la companyia ha anunciat que hi haurà quatre noves expedicions a la línia Cambrils - Salou - Port Aventura - Estació Camp de Tarragona (10.40 h, 11.45 h, 17.05 h i 18.25 h) i quatre noves a la línia La Pineda - Salou - Estació Camp de Tarragona (10.40 h, 11.45 h, 17.05 h i 18.25 h). Tots els horaris es poden consultar a través del web de Plana.

Amb aquesta nova millora, BusPlana "torna a contribuir a la millora de la connectivitat entre l'Estació del Camp i la Costa Daurada en transport públic i a atendre a l'augment de demanda d'aquests mesos, que és de més del 20% en relació a l'any passat".

BusPlana, en un comunicat, ha explicat que trasllada al voltant de 25.000 persones entre els mesos de juny i setembre en aquestes dues línies.