La Fira de l'Avellana de Riudoms, tot un èxit

Durant tres dies, el municipi del Baix Camp ha reivindicat els productes i la gastronomia locals

Lydia Castro es va imposar en la cursa de portadors i portadores d'avellanes de Riudoms.
Lydia Castro es va imposar en la cursa de portadors i portadores d'avellanes de Riudoms. | Facebook / Ly Castro
14 d'agost del 2023
Actualitzat a les 17:52h
La 41a edició de la Fira de l'Avellana de Riudoms i 422a edició de la Fira de Sant Llorenç va tancar portes aquest diumenge esdevenint tot un èxit. Durant els tres dies de celebració, el recinte firal va ser un anar i venir de gent. En aquest sentit, l'esdeveniment ha reivindicat els productes locals i la gastronomia, tot maridat amb música, esports i activitats per a tota la família.

Els dos plats forts de la cita han estat la 37a edició de la cursa de portadors i portadores d'avellanes i el showcooking celebrat dalt d'un globus aerostàtic. Pel que fa a la cursa de portadors d'avellanes, que ha comptat amb 21 participants, la guanyadora ha estat Lydia Castro, de Biking Point Reus.
 

Els globus aerostàtic de la DOP Avellana de Reus, una gran atracció

Entre les activitats destacades d'enguany també ha estat la presència del globus aerostàtic de la DOP Avellana de Reus, que ha permès els assistents gaudir de la Fira de l'Avellana de Riudoms des d'una altra perspectiva. Així mateix, en un dels vols del globus, cuiners de Riudoms han fet un showcooking amb productes locals.

El programa d'activitats de la Fira de l'Avellana de Riudoms s'ha completat amb la 16a Caminada Nocturna Llàgrimes de Sant Llorenç a la Mussara i activitats esportives, com la 7a edició de la Cursa de les Dones, guanyada per Montse Rovira.