1 de 10
Port de Tarragona

La companyia MSC Cruceros promet transportar més de 100.000 turistes a Tarragona l'any vinent

La mesura ha estat celebrada pel president del Port, Saül Garreta

Imatge d'arxiu d'un creuer MSC. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 17 d'agost de 2023 a les 09:22 |
L'empresa MSC Cruceros va estrenar-se a Tarragona al 2022 amb 9 escales, però aquest 2023 ja són 26 les escales programades, un fet que comporta l'arribada de 75.000 turistes al port tarragoní provinents de vaixells d'aquesta companyia. Al 2024, prometen que en seran 28 i que això comportarà el desembarcament de 120.000 visitants més.

Tot plegat, perquè el MSC Fantasia, de 1.600 cabines, serà el vaixell -de més capacitat- encarregat de passar per la ciutat. A més, cal sumar-hi el conveni signat amb PortAventura World i amb el qual els passatgers de MSC Magnifica podran visitar els tres parcs temàtics que ofereix el resort.

El Port de Tarragona celebra la notícia


El president de l'Autoritat Portuària, Saül Garreta, assegura que "el Port de Tarragona celebra l'aposta de MSC Creuers per continuar treballant amb nosaltres. Ens sentim molt a gust col·laborant amb la companyia de creuers amb major compromís per la descarbonització del sector i la sostenibilitat econòmica".

Per la seva banda, Fernando Pacheco, director general de MSC Cruceros, explica que "és un orgull per a nosaltres poder continuar estrenyent llaços amb els ports espanyols i, en el cas del Port de Tarragona, la nostra aposta per la zona ha estat ferma des del principi", ja que un dels objectius és "impulsar la Costa Daurada com a màxim exponent d'un turisme familiar".
Participació