1 de 10
Àrea Metropolitana

El Port de Tarragona dona el tret de sortida a una nova edició de la mostra artística PortAutors-es

Vol oferir noves possibilitats als talents musicals del territori

Imatge de Roger Padrós | Cedida
per Albert Oliva, Tarragona | 8 de setembre de 2023 a les 13:27 |
El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona ha donat el tret de sortida a la 6a edició de la mostra artística PortAutors-es. Enguany hi ha novetats per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori, atès l’èxit de participació de les anteriors edicions.

En aquest sentit, entre les darreres implementacions de la mostra hi ha l’enregistrament d’un videoclip musical que es durà a terme dins dels espais portuaris i serà enregistrat per un equip de professionals del sector audiovisual.


El Port de Tarragona aposta pels nous creadors i creadores del territori. Per això es vol obrir el Port més industrial d’una forma atractiva i diferent posant aquests indrets tan característics i inusuals al servei de la música i la creativitat. Des de l’organització de la mostra es triarà, d’entre els finalistes l’artista guanyador/a i el tema que s’enregistrarà per tal de crear un audiovisual que serveixi de suport i difusió a la carrera professional de l’artista.

Com fer la inscripció

D’altra banda, el fet que la gravació es faci als espais portuaris del Port Tarragona, té com a objectiu donar a conèixer indrets desconeguts i amb encant especial que es troben dins i fora del recinte portuari tarragoní.

Els autors o autores interessades a participar en aquesta mostra poden fer la seva inscripció mitjançant el formulari que trobaran a la pàgina oficial, a les xarxes socials del Teatret així com al web portuari fins al 9 d’octubre de 2023.

 

Talent local

Amb aquesta sisena edició de la mostra PortAutors/es es consolida un projecte musical que potencia i fa visibles als artistes i compositors/es del nostre territori. L’organització de PortAutors/es treballa, any rere any, per crear noves possibilitats i nous espais per tal d’engrandir una mostra que mira de ser trampolí professional dels artistes que es presenten.

La mostra musical compta, a hores d’ara, amb el ‘Premi del jurat’, el ‘Premi del públic’, el ‘Premi a l’artista local, el premi ‘Premi FIM Vila-seca’, ‘Premi videoclip PortTarragona’, el cinquè premi, tots amb un perfil diferent però amb un mateix objectiu; mostrar les creacions musicals artístiques del nostre entorn. No es descarta la possibilitat de poder implementar la proposta amb novetats de darrera hora.
Participació