1 de 10
Méteo

Protecció Civil activa l'alerta per fortes pluges a la demarcació de Tarragona

Diverses comarques del Camp de Tarragona es troben en alerta taronja per l'arribada d'un nou front amb pluges

Protecció Civil ha activat l'alerta per fortes pluges en zones de Tarragona. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 12 de setembre de 2023 a les 10:21 |
La demarcació de Tarragona torna a estar al centre de les alertes de Protecció Civil per l'arribada d'un nou front que deixarà pluges intenses en les pròximes hores. Segons les últimes previsions, la pluja faria acte de presència aquest dimarts, 12 de setembre, en diverses comarques de la demarcació.

Davant d'aquesta situació, Protecció Civil ha activat en plealerta el pla INUNCAT en algunes zones. S'espera que les pluges puguin ser intenses a partir del migdia a gairebé tot el territori, però especialment a les Terres de l'Ebre i el Priorat.


De fet, podrien fins i tot anar acompanyades de tempesta i algun fenomen de temps violent en aquestes zones de la demarcació de Tarragona. Concretament, l'alerta taronja està activada al Priorat, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Montsià. Es demana a la població extremar la precaució i evitar les zones inundables com les rieres. Les pluges podrien deixar uns 20 litres per metre quadrat en trenta minuts.

Altres zones del Camp de Tarragona també tenen una alerta activada, tot i que en aquest cas de color groc, ja que no s'espera que siguin tan intenses.


 
Participació