1 de 10
Conca de Barberà

L'Espluga de Francolí té nova regidora després de la dimissió de David Martí

Mar Gil és la presidenta de l’Associació de Grallers Gegants i Nans de l’Espluga

Imatge de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí | Cedida
per Albert Oliva, L'Espluga de Francolí | 13 de setembre de 2023 a les 11:23 |
Mar Gil és la nova regidora de l'Espluga de Francolí. El passat divendres dia 8 de setembre, es va celebrar el ple extraordinari amb un únic punt de l'ordre del dia, la renúncia del regidor David Martí Nonell.

Durant la sessió plenària es va acceptar la renúncia del regidor sortint i l'admissió de la número set de la llista de Som Espluga, Mar Gili, com a nova regidora.


Gil és la presidenta de l’Associació de Grallers Gegants i Nans de l’Espluga.
 

La dimissió de David Martí

David Martí va presentar el passat dia 22 d'agost la seva dimissió arran dels aldarulls que va protagonitzar el dissabte dia 19 d'agost a la nit, durant una festa a la plaça de l'Església.


Els fets van començar quan Martí va interrompre diverses vegades i sense cap mena d’autorització la feina del DJ Moya, «tot manipulant-li els aparells sense cap mena de permís i fent bandera de que la seva condició de regidor de govern li atorga uns drets que no són certs, exercint així un clar abús d’autoritat», denunciava fa uns dies Junts per l'Espluga.

Arran dels fets, el grup municipal de Junts per l’Espluga de Francolí va exigir responsabilitats polítiques al respecte i volien que David Martí presenti la seva dimissió del càrrec 
Participació