1 de 10
Misericòrdia 2023

GALERIA DE FOTOS: Cap de setmana previ a Misericòrdia ple d'activitats a Reus

La presentació del nou drac inclusiu, el 40è aniversari de la dansa de Mossèn Joan de Vic, la Trobada de Gegants o la presentació del nou element el Pere i la Lloba han centrat els actes

Reus ha celebrat el cap de setmana previ a Misericòrdia. | Laia Solanellas
per Laia Solanellas, Reus | 17 de setembre de 2023 a les 17:13 |
Reus ja respira aire de Festa Major. Aquest cap de setmana, previ a la Diada de Misericòrdia, ha servit per començar a escalfar motors i la ciutat s'ha omplert de cultura popular. D'entre els actes més esperats hi havia la presentació del nou element inclusiu a la ciutat, el Superdrac de Reus impulsat per l'associació Supera'tFa tres anys que van iniciar aquest projecte que pretèn dotar d'un espai inclusiu a la festa major, ja que podran portar aquest drac tant persones amb condició autista de l'associació, com altres amb diversitat funcional, cadira de rodes, etc. El drac inclusiu, tira foc, però no crema ni peta, i el volum de la música que l'acompanya està regulat.

La dansa Mossèn Joan de Vic també ha tingut protagonisme aquest cap de setmana, presentant un nou ball que ha tingut molt d'èxit entre la ciutadania, amb motiu del seu 40è aniversari. Paral·lelament, els gegants van ocupar la ciutat dissabte la tarda amb la Trobada de Gegants, la qual va omplir de gom a gom la plaça del Mercadal.


El Concurs de Masclet a la plaça Prim, el Correfoc infantil i la Nit Cabrona van ser els actes que van tancar una jornada de dissabte ben intensa. Diumenge, però, també s'esperava una agenda apretada: les sardanes i la presentació d'un altre nou element festiu a Reus van centrar les mirades.

El Pere i la Lloba és el nou element festiu a Reus, impulsat per la Colla Pessigolla, el qual representa el conegut conte infantil popular, Pere i el Llop. Unes ovelletes amb rodes, una lloba i el Pere en capgròs són els nous elements que han dansat per primera vegada a Reus. La Trobada d'Elements Fets per Tu organitzada per Canal Reus també ha tornat a ser un èxit amb gairebé 300 nens inscrits, els quals han anat en cercavila pels carrers de Reus amb les disfresses que s'han creat sobre l'element de la festa major que més els agrada.

MIREU LES MILLORS IMATGES DEL CAP DE SETMANA: 

© Les imatges tenen tots els drets reservats. Queda prohibida la seva reproducció total o parcial, així com la seva descàrrega o transmissió per qualsevol mitjà sense autorització prèvia de l'autor/a. La infracció d'aquests drets pot constituir un delicte contra la propietat intel·lectual.


FOTOS Les millors imatges del cap de setmana previ a Misericòrdia 2023 a Reus!

Participació