1 de 10
Successos

Un nou operatiu policial a Mas Pellicer de Reus destapa 19 pisos amb la llum punxada

També s'han identificat 28 persones, tres de les quals estaven en situació irregular i s'han iniciat els tràmits per expulsar-les

El Mas Pellicer ha tornat a ser objecte d'un operatiu policial. | Guàrdia Urbana de Reus
per TarragonaDigital, Reus | 18 de setembre de 2023 a les 17:04 |
La zona del barri de Mas Pellicer de Reus va a gairebé un operatiu policial conjunt per mes enguany. Aquest dilluns, 18 de setembre, agents de la Guàrdia Urbana de Reus, agents d'ordre públic i de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional han tornat a inspeccionar un total de 6 blocs de la zona.

Aquests operatius serveixen per destapar possibles immobles problemàtics, sigui per tràfic de drogues, plantacions o ocupacions. En aquesta ocasió, durant l'operatiu policial conjunt s'han fet entrades a sis blocs de la zona per revisar el cablejat elèctric.


Durant els escorcolls s'han detectat fins a 19 instal·lacions il·legals i en estat precari, les quals podien suposar un risc per als veïns i veïnes de la zona. El dispositiu ha comptat, com és habitual, amb l'acompanyament de tècnics de la companyia subministradora d'electricitat, Endesa, els quals han tallat les connexions irregulars. 

D'entre els dinou pisos inspeccionats a Mas Pellicer, sis que estaven ocupats han pogut ser alliberats, i un d'ells era de propietat però també tenia la llum punxada, segons han explicat fonts coneixedores del cas.


També s'han identificat 28 persones, tres de les quals estaven en situació administrativa irregular. Davant d'aquesta situació, la Policia Nacional ha iniciat els tràmits per obrir un expedient d'expulsió.

El jutjat d'instrucció número 5 de Reus porta aquest cas i serà qui haurà de realitzar ara les gestions oportunes després de l'operatiu policial.
Participació