1 de 10
REUS

Obren les inscripcions per a la caminada popular en benefici de l'Associació Supera't de Reus

L'esdeveniment, que sortirà de la Biblioteca Pere Anguera, se celebrarà el pròxim 8 d'octubre

La caminada popular en benefici de l'Associació Supera't de Reus se celebrarà el 8 d'octubre. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 20 de setembre de 2023 a les 16:02 |
La Regidoria de Salut i Esports de l'Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure organitzen, amb el suport de Tretzesports, una caminada popular en benefici de l'Associació Supera't. La cita serà el pròxim diumenge 8 d'octubre, amb sortida i arribada a la Biblioteca Pere Anguera. En aquest sentit, hi haurà dos recorreguts: un llarg d'11,9 quilòmetres i un de curt de 5,7 quilòmetres.

Les persones participants es dirigiran direcció Vila-seca pel Camí dels Morts i tornaran pel Camí del Mas de Plana. Aquesta caminada forma part del cicle de caminades populars de Reus. Abans de finals d'any hi ha previstes dues sortides més: el 12 de novembre en benefici del Taller Baix Camp i el 17 de desembre per recaptar fons per a La Marató de TV3.

 

Associació Supera't

L'Associació Supera't de persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i les seves famílies de Reus té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb aquest trastorn del neurodesenvolupament, les seves famílies i de tot el seu entorn.

L'associació treballa per donar a conèixer aquesta condició de vida i aconseguir una normalització i plena inclusió a la ajudant d'aquesta manera a superar les dificultats en què es puguin trobar en el seu dia a dia on hi tenen una superació i lluita constant.


El Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) és un trastorn del neurodesenvolupament que interfereix en la intercomunicació i la interrelació. Es crea en els 30 primers mesos de vida i dona lloc a un deteriorament del desenvolupament emocional i cognitiu.

El TEA es caracteritza per presentar dificultats amb intensitats diferents, que poden existir tant per excés com per defecte en les àrees de relació social, comunicació així com l'aparició de comportaments restringits i repetitius.
Participació