1 de 10
Comerç

El bus comercial gratuït a Tarragona començarà a circular al novembre

Anirà acompanyat d'una campanya integral de ciutat per dinamitzar el comerç durant els dies clau de Nadal, del 24 de novembre al 6 de gener

El Parc Central de Tarragona durant un matí del Black Friday. | Maria Fernández Sadurní
per TarragonaDigital, Tarragona | 26 de setembre de 2023 a les 16:12 |
El 25 de novembre és la data escollida per a l'inici d'una de les mesures anunciades pel nou govern de Tarragona: el bus comercial gratuït, que veurà la llum coincidint amb el Black Friday i l'inici de la campanya més important de l'any a nivell comercial, la campanya de Nadal. El bus farà un recorregut pels principals eixos comercials de la ciutat cada dissabte del 25 de novembre al 30 de desembre, a més del dijous 4 de gener, d'11 a 14.30 hores i de 17 a 21 hores.

La consellera de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, s'ha reunit aquest dimarts amb Francisco Lambea, gerent del Parc Central; Jordi Romañach i Valentí Muñoz, director de comunicació i director a Tarragona del Corte Inglés repectivament; i Melcior Bustos, vicepresident de l'associació comercial Via T, dels quals ha obtingut el suport per engegar la iniciativa.


La trobada ha servit igualment per acordar les bases per a la realització d'una campanya integral de ciutat per dinamitzar el comerç durant els dies clau de la campanya de Nadal, és a dir, del 24 de novembre al 6 de gener.
 

Campanya integral de ciutat per dinamitzar el comerç


L'Ajuntament ha proposat al Parc Central, El Corte Inglés i La Via T una sèrie d'accions, que van des del bus comercial a la publicació d'una agenda unificada d'activitats de Nadal, passant per la promoció publicitària conjunta de la campanya de Nadal i la col·laboració per dinamitzar el Black Friday i de l'encesa de les llums de Nadal.

La consellera Adan ha anunciat que en els propers dies se signarà l'acord marc entre l'Ajuntament de Tarragona, Parc Central, El Corte Inglés i la Via T, en un acte que servirà per desgranar els detalls de cada acció concreta.
Participació