1 de 10
SUCCESSOS

Un pare espera un jugador de 15 anys al final d'un partit a Reus per agredir-lo

Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge i el jove ha presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra

Els fets van tenir lloc després d'un partit de futbol a Reus. | Pixabay
per TarragonaDigital, Reus | 28 de setembre de 2023 a les 10:45 |
Aquest passat diumenge, el cadet de la UDC Mas Pellicer de Reus va guanyar per la mínima (1-0) el CF Vila-seca al camp de futbol municipal Mas Iglesias. Va ser un partit molt disputat, que va acabar amb una victòria mínima dels reusencs. Acabat el partit, l'autor del gol, un jugador de 15 anys, va tenir una desagradable sorpresa, ja que en sortir del camp va ser agredit per un home, pare d'un jugador de l'equip rival, que l'esperava al cotxe.

Segons ha explicat el diari 'La Vanguardia', la víctima va sortir més tard que els seus companys del recinte esportiu, ja que es va quedar prenent un refresc al bar de l'equipament. Quan marxava cap a casa amb el seu patinet, el suposat agressor va sortir del cotxe i va increpar-lo.


El jugador agredit explica al citat mitjà que "em va dir si anava de fanfarró, va tirar el meu patinet, em va estampar contra la tanca i em va agafar del coll, estrenyent. Jo cridava però estava sol". El suposat agressor, un home de 38 anys, ha estat denunciat davant dels Mossos d'Esquadra.
 

Consideren que l'agressió va ser "per un tema racial"

La víctima dels fets és de raça negra i tant ell com la seva mare consideren que l'agressió es va donar "per un tema racial". La mare explica a 'La Vanguardia' que "hem volgut denunciar els fets perquè això no torni a passar, i que aquest senyor pagui pel què va fer. Va pegar a un nen que estava sol i no es podia defensar".


La denúncia sobre els fets inclou fotografies d'una persona que va ser testimoni dels fets. En aquest sentit, va poder fotografiar el vehicle en què el suposat agressor va marxar del lloc i també també una altra en què es veu l'home amb la mà aixecada i cridant.

A causa dels fets, a banda de la por, el jove jugador, que va demanar ajuda al camp de futbol després de l'agressió, va patir una contractura a l'esquena, segons consta a l'informe de lesions que va presentar amb la denúncia.


Fonts policials han confirmat a l'ACN que van prendre declaracions a les parts i han considerat l'agressió com a lesions lleus. Les mateixes fonts consideren que no es tracta d'un cas de racisme, tal com apunta la mare del jove, sinó d'uns fets produïts al voltant del món de l'esport.
Participació