1 de 10
SOCIETAT

La plaça Corsini de Tarragona acull aquest divendres la Festa del Comerç Just

L'esdeveniment, que es va ajornar pel mal temps el passat mes de maig, tindrà lloc entre les 17.30 i les 21 hores

La plaça Corsini de Tarragona serà l'escenari de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. | Mans Unides
per TarragonaDigital, Tarragona | 3 d'octubre de 2023 a les 13:25 |
Aquest divendres 6 d'octubre la plaça Corsini acollirà la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, un esdeveniment organitzat per diverses entitats liderades per Setem amb la col·laboració i el suport de la conselleria de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. El lema d'aquesta edició és 'Canvia el teu consum i juntes canviarem el món!'.

L'objectiu de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica és donar a conèixer en què consisteix el moviment de l'economia social i solidària i fer visibles totes aquelles iniciatives econòmiques del territori que estan treballant per posar la vida al centre i amb una voluntat transformadora.


L'esdeveniment havia de tenir lloc, com cada any, el passat mes de maig, amb motiu del Dia Internacional del Comerç Just, però es va anul·lar a causa de les previsions d'un fort temporal de pluja.
 

El programa d'actes

A partir de les 17.30 hores i fins a les 21 hores, la plaça Corsini s'omplirà d'activitats amb propostes que s'allargaran tota la tarda com una exposició i jocs de justícia global a càrrec de Setem, així com el taller de papiroflèxia 'Jugant amb el paper i la natura' a càrrec de Mans Unides.


L'esdeveniment arrencarà amb la lectura del manifest i continuarà amb altres activitats com ara els contacontes infantils a càrrec d'Enginyeries sense fronteres i de la Fundació Vicenç Ferrer; i música i ball de la mà de Pioneros del Ritmo Tarraco i Tarragona swing.

La col·laboració amb aquesta festa és una de les actuacions emmarcades en el Pla Local de Cooperació i que es duen a terme des de la conselleria de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona amb la finalitat de treballar conjuntament per construir un món més just i solidari.
Participació