1 de 10
LLIBRES

Ferran Casas i Joan Rusiñol presenten «Espanya no es toca» a Tarragona

L'acte, presentat per Josep Lluís Carod-Rovira, tindrà lloc aquest dimecres 15 de novembre, a les 19 hores, a la llibreria Abacus

Els dos autors presentaran el llibre aquest dimecres 15 de novembre a Tarragona. | Hugo Fernández
per TarragonaDigital, Tarragona | 13 de novembre de 2023 a les 13:12 |
Aquest dimecres 15 de novembre, a les 19 hores, la llibreria Abacus de Tarragona serà l'escenari de la presentació del llibre 'Espanya no es toca', dels periodistes Ferran Casas i Joan Rusiñol. L'acte, que comptarà amb la presència dels dos autors, serà presentat per l'exvicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira.

'Espanya no es toca' és una radiografia dels poders fàctics de l'Estat que Ferran Casas i Joan Rusiñol fan a partir de diverses fonts i de l'anàlisi política dels fets més rellevants del darrers anys. En aquest sentit, els autors parlen amb alguns dels protagonistes, com José Luis Rodríguez Zapatero, Esperanza Aguirre, Juan Luis Cebrián o Gonzalo Boye, entre d'altres.

 

Els autors del llibre

Ferran Casas és periodista i des de l'any 2016 és el subdirector del digital Nació. Va començar a la secció de política del diari Avui i va estar implicat en el naixement de Público, encarregant-se de la informació política catalana, i de l'Ara, on va ser cap de política durant cinc anys i delegat a Madrid un any.

Col·labora a TV3, la Sexta, Catalunya Ràdio, Rac1 i Radio Euskadi. Així mateix, és autor de llibres com 'Tota la veritat' (Ara Llibres, 2019) o 'I tot això, com es paga?' (Ara Llibres, 2017).


Joan Rusiñol és periodista i sotscap d'informatius de Catalunya Ràdio. Entre 2006 i 2010 va ser cap de política i corresponsal de la ràdio pública catalana. Va treballar al diari Ara, sent cap de política i corresponsal a Madrid.

Durant un any també va ser corresponsal de La Vanguardia i Rac1 a Euskadi. Rusiñol també ha escrit 'Començar de nou' (Deu i Onze, 2012), a quatre mans amb Ferran Casas, i 'Partides simultànies' (Rosa dels Vents, 2020).
Participació