1 de 10
PORT DE TARRAGONA

Eloi Duran, gran triomfador de la final de la sisena edició de PortAutors-es

Elena García i Núria Duran es van endur un premi cadascuna

Foto de família de la final de la sisena edició de PortAutors-es. | Port de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 21 de novembre de 2023 a les 12:05 |
Aquest dissabte 18 de novembre, el Teatret del Serrallo va ser l'escenari de la final de la sisena edició de PortAutors-es, que enguany ha assolit una participació de rècord. En aquest sentit, van ser sis finalistes els que van participar en la gran final, que va tenir com a guanyadors Eloi Duran —dos premis—, Elena García i Núria Duran.Els altres tres finalistes de la gala del PortAutors-es, conduïda per la periodista Sílvia Petit, van ser Marina Villegas, Enric Ez i Laaza. Aquesta sisena edició confirma la cita com un esdeveniment de referència i primera línia que es posiciona en el panorama musical com a punt d'inflexió per als artistes del territori.

En aquest sentit, cal recordar que guanyadors i guanyadores d'edicions passades han esdevingut veus de referència, com ara Roger Padrós, ÑeKü, Mable Flores o Lia Sampai.

 

Els premis de la final

El Premi del Jurat va ser per Eloi Duran, que durant el 2024 tindrà l'oportunitat de participar en sis festivals del territori: JaVeus, Altacústic, Santa Tecla,  Accents, Espai Jove Kesse i PortAutors-es. Eloi Duran també va ser el guanyador del Premi del Públic, amb el 64,8% de les votacions. Aquest guardó, patrocinat per Audiotechnica, inclou material divers d'enregistrament.

Pel que fa al Premi a l'artista local, aquest va ser per a Elena García. La recompensa obtinguda és la formació en producció musical en un dels espais col·laboradors, Yamaha Music School de Tarragona.


Finalment, el Premi Port Tarragona va ser per Núria Duran, que podrà gaudir d'algun dels desconeguts espais del Port per a l'enregistrament d'un videoclip  promocional a càrrec de videògrafs professionals.
Participació