1 de 10
Alt Camp

El Gran Recapte arriba a Valls: consulta tot el que es necessita

Se celebrarà els dies 24 i 25 de novembre.

Dos voluntaris del gran recapte | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 23 de novembre de 2023 a les 11:25 |
Valls celebrarà una nova edició del Gran Recapte, la recollida d'aliments massiva que es fa en diferents establiments i comerços de la ciutat. Enguany porta per lema «Alimenta el que importa», i se celebrarà els dies 24 i 25 de novembre per a la recollida física d’aliments, amb presència de voluntariat als establiments, i fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques.Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu ser un punt de trobada per a totes aquelles persones, empreses i institucions que volen ajudar a les famílies en situació de vulnerabilitat del nostre entorn. En aquest sentit, es tracta d'un dels moviments ciutadans d'acció solidària més importants de Catalunya.

A la capital de l'Alt Camp, durant aquests dies desenes de voluntaris estaran a peu de carrer i presents en diferents comerços. Molts d'ells formen part de Càritas, una organització benèfica que cada any atén unes 650 persones amb situació de vulnerabilitat.


Els productes alimentaris que més es necessiten són llet i oli. També, és important fer donacions d'arròs, llegums, tomàquet fregit, pastes i galetes, i altres aliments en sec.
 
Participació