1 de 10

L'espectacular casa de Constantí amb llums de Nadal a l'estil nord-americà

L'habitatge està situat al carrer Major del municipi del Tarragonès

Imatge de la decoració nadalenca de la casa del carrer Major de Constantí. | TGN Legends
per TarragonaDigital, Constantí | 11 de desembre de 2023 a les 11:00 |
Només queden dues setmanes pel dia de Nadal i pobles i ciutats ja il·luminen els seus carrers i places amb llums i colors. Les cases també s'omplen de decoració i arbres de Nadal, per tal de celebrar unes festes molt esperades i il·lusionants. En aquest sentit, hi ha algunes persones que van més enllà i han importat el model americà a casa nostra.
 

És el cas d'una família del municipi de Constantí, que des de fa uns anys il·lumina el seu habitatge al més pur estil nadalenc dels Estats Units. La casa està situada al carrer Major de la vila del Tarragonès i està decorada amb desenes de llums en forma d'estrella, trineus i motius nadalencs, que criden l'atenció de tot aquell que hi passa per davant.

Cal destacar que no és habitual una decoració tan espectacular i cridanera en els habitatges de les nostres contrades, un fet que provoca que diverses persones s'acostin fins al lloc per fer-se alguna fotografia.

 

L'encesa dels llums de Constantí, aquest divendres

Els llums d'aquest habitatge nadalenc del carrer Major llueixen abans que les del municipi de Constantí, que no s'encendran fins a aquest divendres 15 de desembre. L'acte, segons ha informat el consistori, es farà a la plaça de les Escoles Velles. L'encesa anirà acompanyada d'un espectacle familiar.

Una de les grans novetats de la decoració nadalenca arribarà el dilluns 18 de desembre amb la inauguració d'un gran arbre de Nadal de ganxet, de més de 6 metres d'alçada, a la plaça de l’Església.
Participació