VÍDEOS: Persecució de pel·lícula per l'AP-7 que acaba amb un tret policial

Dos homes fugien per l'autopista amb un cotxe robat mentre eren perseguits per la policia

L'operatiu va acabar amb un detingut després de la persecució.
L'operatiu va acabar amb un detingut després de la persecució. | TarragonaDigital
01 de febrer del 2024
Actualitzat a les 17:36h
Un home de 29 anys va ser detingut a l'Ametlla de Mar després d'una espectacularpersecuciópolicial que va començar a l'autopistaAP-7. La Policia Local de Vinaròs va alertar els Mossos d'Esquadra sobre dos homes que fugien en un cotxerobat des de Castelló. Els sospitosos van sortir de la carretera a l'altura de l'Ametlla de Mar, on es va desenvolupar una operaciópolicial per atrapar-los.

Dins del nucli urbà, els Mossos d'Esquadra van acordonar la zona i van iniciar la recerca dels fugitius, que havien abandonat el vehicle. Durant la persecució a peu, un agent de la Policia Local de Vinaròs va disparar un tret a l'aire en un intent d'espantar-los. Com a resultat, un dels sospitosos va ser detingut, però l'altre va aconseguirescapar corrent i encara encara a la fuga.

Les autoritats estan investigant la possible implicació dels detinguts en altres fets delictius i si van llençar material des del cotxe durant la persecució a l'autopista AP-7. La situació continua sota investigació i es manté una presènciapolicial a la zona per garantir la seguretat pública.