1 de 10
Societat

Pla de xoc per netejar i tornar a dignificar el Parc Gandhi de Reus

L'ajuntament ha posat en marxa diverses tasques per millorar aquest espai, molt degradat en els últims temps

Les tasques s'allargaran durant tota la setmana. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 12 de febrer de 2024 a les 13:00 |
La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de Reus arrenca aquesta setmana un pla especial per a la neteja i el manteniment del Parc Gandhi. Aquesta iniciativa, realitzada amb la coordinació de l'empresa responsable dels serveis de neteja viària i recollida d'escombraries, les Brigades Municipals i el servei de Jardineria, té com a objectiu principal millorar aquest parc, molt degradat en els últims temps.

El pla d'actuació, elaborat a partir de les demandes dels ciutadans i de les observacions del govern municipal durant les visites als barris, se centrarà en la neteja i el manteniment del mobiliari urbà, els elements de jocs infantils, la jardineria i altres àrees no vegetals del parc.


Daniel Marcos, regidor de Via Pública, ha manifestat que aquesta actuació era molt necessària i que l'objectiu és "deixar l'espai en les condicions que es mereix i ens reclama la ciutadania". El pla d'actuació especial ha començat aquest dilluns 12 de febrer i s'allargarà fins divendres vinent.

Les tasques previstes inclouen la neteja exhaustiva del mobiliari urbà que hi ha a la zona, així com la neteja dels espais no vegetals; el repintat de divers mobiliari, com fanals i bancs, substitució de la cartelleria del parc, canvi de la goma deteriorada dels elements de joc infantil, i reparació del paviment al voltant dels arbres.


També es durà a terme l'extracció d'un arbre mort, la reparació de la xarxa d'irrigació aixecada, neteja de les fulles als parterres o la replantació de vegetació, entre d'altres.
Participació