Pla de xoc per netejar i tornar a dignificar el Parc Gandhi de Reus

L'ajuntament ha posat en marxa diverses tasques per millorar aquest espai, molt degradat en els últims temps

Les tasques s'allargaran durant tota la setmana.
Les tasques s'allargaran durant tota la setmana. | TarragonaDigital
12 de febrer del 2024
Actualitzat a la 13:03h
La regidoria de ViaPública de l'Ajuntament de Reus arrenca aquesta setmana un pla especial per a la neteja i el manteniment del ParcGandhi. Aquesta iniciativa, realitzada amb la coordinació de l'empresa responsable dels serveis de neteja viària i recollida d'escombraries, les BrigadesMunicipals i el servei de Jardineria, té com a objectiu principal millorar aquest parc, molt degradat en els últims temps.

El pla d'actuació, elaborat a partir de les demandes dels ciutadans i de les observacions del govern municipal durant les visites als barris, se centrarà en la neteja i el manteniment del mobiliari urbà, els elements de jocs infantils, la jardineria i altres àrees no vegetals del parc.

Daniel Marcos, regidor de Via Pública, ha manifestat que aquesta actuació era molt necessària i que l'objectiu és "deixar l'espai en les condicions que es mereix i ens reclama la ciutadania". El pla d'actuació especial ha començat aquest dilluns 12 de febrer i s'allargarà fins divendres vinent.

Les tasques previstes inclouen la netejaexhaustiva del mobiliari urbà que hi ha a la zona, així com la neteja dels espais no vegetals; el repintat de divers mobiliari, com fanals i bancs, substitució de la cartelleria del parc, canvi de la gomadeteriorada dels elements de joc infantil, i reparació del paviment al voltant dels arbres.

També es durà a terme l'extracció d'un arbremort, la reparació de la xarxa d'irrigació aixecada, neteja de les fulles als parterres o la replantació de vegetació, entre d'altres.