L'Alt Camp registra nombroses incidències i sortides dels Bombers pel fort vent

Per sort, no s'han hagut de lamentar ferits ni afectacions importants.

Imatge d'arxius del parc de Bombers
Imatge d'arxius del parc de Bombers | Nia Escolà / ACN
12 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:29h
Cap de setmana mogut a l'Alt Camp a causa del fort vent. El cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya ha hagut de fer gairebé una desena de sortides arreu de la comarca arran dels desperfectes que ha causat el temporal de vent d'aquests dies. Per sort, no s'han hagut de lamentar ferits ni afectacions importants.

A Valls, al punt quilomètric 3,5 de la C-37, es va despenjar una placa i el cablejat elèctric del voltant. Els Bombers van retirar-ho per evitar danys majors. També van caure branques de l'arbrat públic en diferents punts de la ciutat.

També a la C-37, a Querol, en direcció al Pont d'Armentera, dos arbres van caure al mig de la via, en hores diferents i es van haver de retirar. Un d'ells era de grans dimensions.

A Alcover, un arbre va caure a la TV-7041, al punt quilomètric 8. Es va haver de tallar la carretera fins que es va retirar.

A Picamoixons, al carrer de Sant Salvador, el vent va fer caure uns cables elèctrics i van començar a espurnejar. Aquest fet suposava un gran perill per a la via pública i ràpidament es va avisar als Bombers.

Per últim, va caure una tanca publicitària de grans dimensions a Puigpelat, a la TV-2034.