1 de 10

El Club de Lectura del Vendrell, el més antic de la demarcació, celebra els vint anys

Fins ara s'han llegit prop de 180 llibres

per Marc Guitart, 16 de juny de 2022 a les 10:12 |

Vint anys de passió per la literatura i més de 180 títols llegits fins ara. Són les xifres del Club de Lectura més antic de la demarcació de Tarragona, el del Vendrell, que enguany compleix les dues dècades de vida. El club es va formar el 2002 a l'antiga Biblioteca Popular del Vendrell i està conduït des del principi per la professora Neus Oliveras.

 

Al llarg d'aquests vint anys, moltes persones han gaudit d'aquesta iniciativa que coordina la Biblioteca Pública Terra Baixa. Actualment són entre quaranta i seixanta les persones que l'integren. Des del principi, els seus impulsors van optar per un ampli nivell de qualitat i diversitat, anant des dels autors clàssics fins als actuals.

 

Cal destacar la presència de diferents autors i una de les seves singularitats, les visites literàries i culturals de final de curs. A més, també impulsa itineraris literaris propis, com el de Joan Perucho i Albinyana, el Noucentisme o Fenosa i la literatura. Aquest passat dimarts, com a celebració de l'aniversari, se'n va fer un al poble de Sant Vicenç de Calders.

Participació