1 de 10

Subhasten mig centenar de parcel·les i naus als polígons de Valls i Vila-rodona

Professionals i particulars poden licitar des de 5.001 euros per cadascun dels espais a la web de subhastes Trademat fins al 15 de setembre

per TarragonaDigital, 7 de setembre de 2022 a les 06:00 |

Prop de mig centenar de parcel·les i quatre naus ubicades als polígons industrials de Palau de Reig (Valls) i Les Planes de la Serra (Vila-rodona) podran ser adquirits mitjançant una subhasta.

 

Els béns, que procedeixen de l'empresa Pronobac i pels quals es pot licitar en línia amb un preu de sortida de 5.001 euros cadascun d'ells, estan disponibles tant per a professionals com particulars fins al 15 de setembre a la pàgina web de subhastes Trademat.

 

Parcel·les i naus per a totes les necessitats

En concret, es tracta d'un total de 14 parcel·les i tres naus al polígon de Valls i de 32 parcel·les i una nau al de Vila-rodona. Entre l'oferta hi ha terrenys i construccions de diferents grandàries i ubicacions, de manera que els interessats poden escollir per quin d'ells volen licitar segons les seves necessitats.

 

L'atractiu d'aquesta inversió radica en el fet que totes dues zones industrials es troben ben situades, a 20 minuts de l'estació de l'AVE de Camp de Tarragona, i amb bons accessos per carretera.

 

L'enorme polígon de Valls, el qual acull grans centres logístics i disposa d'una àmplia infraestructura i equipament industrial, compta amb una sortida a l'autovia A-27, que connecta amb Tarragona, i l'accés a l'AP-2 es realitza en menys de deu minuts. D'altra banda, el polígon de Vila-rodona té sortida directa a l'AP-2, amb fàcil accés a importants vies de comunicació.

 

Una empresa amb molta experiència en el sector

Trademat és una empresa especialitzada en la venda d'actius concursals que fa més de 13 anys que és al sector, oferint les millors oportunitats als seus clients a través de la seva pàgina web www.subastastrademat.com.

 

Per la seva experiència és un referent en subhastes de tota mena: des del seu portal en línia, qualsevol usuari pot accedir i licitar en les subhastes disponibles, entre les quals es poden trobar tota mena d'elements en tot el territori nacional, com a habitatges, xalets unifamiliars, places de garatge i trasters, naus industrials, terrenys, cotxes i furgonetes, maquinària, etcètera.


La companyia, que al llarg de la seva trajectòria ha treballat amb més de mig miler de societats en liquidació, és una de les cinc empreses més importants del sector al país, que ofereix amb la seva tasca una oportunitat per a inversors i particulars d'adquirir interessants béns al millor preu i amb la màxima transparència, sempre assessorats per un servei d'atenció al client.

Participació